Wie zijn wij

Louwers Mediagroep

Louwers Mediagroep is een innovatief en professioneel mediabedrijf dat kwalitatief hoogwaardige vakinformatie voor specifieke branches creëert en dit communiceert via geoptimaliseerde campagnes.

Sinds de oprichting in 1987 is Louwers Mediagroep uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht voor veel bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België, die kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk.

Onze merken

Doel

Onze deskundige redacteuren staan met twee benen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Specialist sinds

1987

Professionele platformen

44

Bereik per maand

100k

Relevante en betrouwbare vakinformatie

Ons vakkundig en creatieve team -bestaande uit vaste medewerkers en evenzoveel freelancers- weet waar de markt behoefte aan heeft, wat ze drijft, wat ze bezighoudt, waar ze op zitten te wachten (al weten ze dat soms zelf nog niet) én hoe we ze kunnen bereiken. Door specifieke en betrouwbare vakinformatie te creëren, spelen we in op de informatiebehoefte van de lezers.

Informeren, inspireren en verbinden

We bieden de adverteerder uitstekende mogelijkheden om zijn doelgroep te bereiken, geven strategische adviezen en ondersteunen met campagnes op maat. Daarbij bieden wij de juiste communicatiemogelijkheden. Zo helpen we onze klanten bij het behalen van lange- en kortetermijndoelstellingen. We informeren, verbinden en inspireren door de juiste content, in het juiste formaat, via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Offline en online

Het effectief en efficiënt bereiken van de doelgroep doen we zowel offline -in de vorm van vakbladen, special interestmagazines, jaarboeken en agenda’s- als online: via onze online platformen, socialmediakanalen en nieuwsbrieven. Daarbij zorgen we dat de communicatie via de diverse kanalen goed op elkaar aansluit in het kader van merkbekendheid, groei en het behalen van de doelstellingen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details