RecyclePro Benelux

Platform over de gehele recyclingstroom in België en Nederland

RecyclePro begon als een tijdschrift over recyclestromen maar is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform waar geen enkel recyclebedrijf nog omheen kan.

Het platform RecyclePro biedt dagelijks actualiteiten, belangrijke evoluties en andere bijzondere onderwerpen binnen de sterk groeiende branche van de afvalverwerking, milieu, sloop en recycling. De informatie wordt offline en online verspreid onder de belangrijkste partijen binnen de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Denk hierbij aan overheden, steden en gemeentes, intercommunales, federaties, recyclingafval verwerkings- en saneringsbedrijven, brancheorganisaties, sloopbedrijven, grote aannemers en facility managers van bedrijven met grote afvalstromen. RecyclePro komt mede tot stand dankzij de unieke samenwerking met DENUO: de Belgische afvalfederatie, die belangrijke bijdragen levert aan dit platform.

Recycling, afvalmanagement en milieu lopen als de rode draad door alle content. Veiligheid, transport & logistiek, digitalisering maar ook producten, machines, materieel, uitrustingsstukken én beurzen voor deze specifieke branche, zijn terugkerende thema’s die aan bod komen binnen RecyclePro.

Via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven informeren, inspireren en verbinden we de doelgroep.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

Uitrustingsstukken
Vereniging Afvalbedrijven

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details