Z&R

Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

Z&R is het communicatiekanaal tussen fabrikanten en (zonwerings)dealers en assemblagebedrijven, groothandelaren, producenten, leveranciers, architecten, woninginrichters en projectinrichters die de producten verkopen aan eindgebruikers, in Nederland en België.

Allerlei facetten binnen op het gebied van daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen, in de breedste zin van het woord, komen aan bod. Bij binnenzonwering zijn dat bijvoorbeeld rolgordijnen, vouwgordijnen en lamelsystemen. Bij buitenzonwering hebben we het over screens, markiezen, knikarmschermen en buitenjaloezieën.

Daarnaast komen rolluiken en garagedeuren aan bod, maar ook is er ruimte voor Outdoor living: een steeds belangrijker aspect binnen de zonweringsbranche. Van complete overkappingssystemen -al dan niet voorzien van zonwering- of losse vouw- of schuifdeuren, zodat er langer van de buitenruimte genoten kan worden. Zonwering is een onderdeel van de klimaatbeheersing van een gebouw en speelt een rol in het energieneutraal krijgen van een gebouw. Het wordt tegenwoordig vaak meegenomen in BENG-berekeningen, ook daar besteden we aandacht aan in ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

Algemeen
Zonwering & Overkappingen

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details