Doneren & Nalaten

Platform over schenken, erven en nalaten

Doneren & Nalaten biedt onafhankelijke en betrouwbare informatie over diverse goede doelen. De informatie is bestemd voor mensen die nadenken over doneren of nalaten aan een goed doel om op die manier bij te dragen aan een betere wereld. In de artikelen komen de goede doelen zelf aan het woord en vertellen wat zijn doen, wie zij ondersteunen en op welke manier. De uiteindelijke keuze voor een specifiek goed doel is vaak een gevoelskwestie, omdat iemand zich met een onderwerp verbonden voelt. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. gezondheid & welzijn, cultuur, internationale hulp, natuur, milieu en dierenwelzijn.

Doneren & Nalaten verschijnt sinds 2019 tevens als katern in de Nederlandse Notaris Agenda (NNA). Deze agenda bestaat al ruim 3 decennia en wordt kosteloos aangeboden aan alle notarissen, erfrechtadvocaten, ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere betrokken organisaties.

Donaties, schenkingen en nalatenschappen zijn een belangrijke bron van inkomsten voor goede doelen. Als deelnemer aan het katern en het platform, bent u verzekerd van een trouwe achterban. De NNA wordt zeer intensief gebruikt, het katern dient als naslagwerk en het aanvullende online platform bedient een alsmaar groeiend netwerk waarmee het een effectieve manier is om de doelgroep te bereiken.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

Dierenrechten en -welzijn

Oud ruilen voor nieuw

29 May 2024
Dierenrechten en -welzijn

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details