Bouwen aan Vlaanderen

Platform voor de bouw

Bouwen aan Vlaanderen is hét communicatieplatform in Vlaanderen dat zich richt tot de voorschrijvende markt: architecten, projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, gemeenten, overheidsinstellingen, directies en management van bedrijven, maar ook besturen van scholen en onderwijsinstellingen. Daarnaast informeert het eveneens opdrachtgevers uit alle regio’s van Vlaanderen en Brussel over actuele projecten en innovatieve producttoepassingen binnen het domein van de Industrie- en Woningbouw, Zorg, Onderwijs en Monumenten. De gehele bouwketen wordt continu op een heldere, objectieve en stijlvolle manier geïnformeerd.

Bouwen aan Vlaanderen komt mede tot stand dankzij de unieke samenwerking met de VCB (Vlaamse Confederatie Bouw), de BVA (Beroepsvereniging voor Architecten), de ORI (Organisatie van Raadgevende Ingenieurs, Engineering- en Consultancybureaus) en het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen).

De kwalitatief hoogwaardige en relevante vakinformatie van Bouwen aan Vlaanderen wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven. Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met een Jaarboek.

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details