Metaalvak

Platform voor de metaalverwerkende industrie

Metaalvak is het betrouwbare vakblad voor en over de Vlaamse metaalsector. Het biedt interessante en relevante informatie over de metaalbranche aan metaalconstructiebedrijven, plaatbewerkingsbedrijven, de verspanende industrie, matrijzenbouwers, lakkerijen en slijperijen. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor fabrikanten, invoerders, groothandelaren, (toe)leveranciers, advies- en onderzoeksbureaus en andere organisaties actief in de metaalindustrie.

Bij het platform Metaalvak staat informatie over producten, geavanceerde technologieën, materialen en software centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, verspaning, maintenance, lassen en services & solutions. Thema’s als duurzaamheid, circulariteit, digitalisering in de branche, aandacht voor het milieu, maar ook machines, materieel, certificering en andere specifieke diensten binnen de branche komen aan bod.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de metaalbranche wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details