BouwMat Vlaanderen

Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

Oorspronkelijk was Bouwmat een onderdeel van het platform Grond, Weg & Waterbouw waarin alles op het gebied van aankoop, huur, lease en inzet van bouwmaterieel in België werd belicht. Tegenwoordig heeft Bouwmat een eigen platform, bestemd voor de Belgische materieelbranche, in de breedste zin van het woord.

De markt is volop in beweging waardoor er behoefte is aan vakkundige en betrouwbare informatie over bouwmaterieel & bouwmachines. Met innovatie, duurzaamheid en veiligheid als rode draad richten we ons op inkopers en gebruikers van bouwmaterieel, bouwmachines en bouwvoertuigen binnen het vakgebied van het grondverzet, bouw van dijken, bruggen en kanalen, de sloop-, schroot- en recyclingsbranche en de water- en wegenbouw. Daarnaast zorgen we voor gerichte verspreiding naar relevante brancheverenigingen, ingenieursbureaus, aannemers, opdrachtgevers, ministeries, rijksdiensten, gemeenten en andere betrokken (semi)overheden.

Onze specials, over o.a. tunnel- & bruggenbouw, riolering & ondergrondse infra, railtechnieken, heien & funderen, beton, staalbouw, digitalisering, waterbouw, veiligheid en duurzaamheid bevat specifieke vakinformatie waarmee we de lezer weten te boeien en verrassen.

De kwalitatief hoogwaardige en relevante informatie van Bouwmat wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details