Warehouse & Logistiek Nederland

Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek

Warehouse & logistiek bestaat uit het vaktijdschrift in print, de website, de nieuwsbrief en de social-mediakanalen. Door deze te combineren en op het juiste moment in te zetten, ontstaat een bijzonder groot bereik en zijn er meer contactmomenten.

De basis is een sprankelend en informatief redactioneel artikel, dat in samenwerking met u wordt geschreven door onze redactie.

De tekst wordt specifiek afgestemd op elk communicatiekanaal. Zo wordt deze SEO geoptimaliseerd voor gebruik op de website en social media. Deze ‘branded content’ wordt voor één aantrekkelijk tarief gepubliceerd in het vaktijdschrift en verspreid via onze digitale kanalen. Wij staan u graag bij met een advies op maat, voor een gerichte en efficiënte marktbenadering.

Wat heeft deelname in Warehouse & Logistiek u te bieden?

  • U bereikt 24 uur per dag, 7 dagen per week op effectieve wijze de juiste doelgroep met unieke content.
  • Uw redactioneel artikel prominent in het tijdschrift, op het online platform, in de nieuwsbrief en op de social-mediakanalen.
  • Mogelijkheid tot het maandelijks plaatsen van aanvullende eigen content, zowel in het tijdschrift, online en in de nieuwsbrief.
  • Etaleer uw organisatie via uw persoonlijke bedrijfspagina, die met beeld, tekst en video verrijkt kan worden.
  • Deel redactionele artikelen eenvoudig onder uw eigen netwerk.
  • Meten = weten. Op basis van onze rapportages passen wij, waar nodig, uw informatie en advertenties aan voor nog betere resultaten.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

De perfecte vloer voor een industriehal. ‘Kies voor kunststof’

Industriehallen vragen om vloeren die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen. Kunststofvloeren, zoals van epoxy- en polyurethaan, bieden daarvoor een uitstekende oplossing. Directeur Roelof Kreeft van Kreeft Kunststofvloeren B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststofvloeren en vertelt er alles over. Met een indrukwekkend portfolio aan beton­renovaties, vocht­weringen, […]

Tarik YilmazTarik Yilmaz
19 juli 2024

Smart concrete floors

Marktleider in logistieke betonvloeren kiest voor nieuwe positionering en huisstijl De wereld kent Van Berlo als marktleider in grootschalige logistieke betonvloeren. Al jaren zet het bedrijf hoog in op innovatie, duurzaamheid en milieu, met onder andere de prijswinnende Greymatter technologie als indrukwekkend resultaat. Inmiddels vaart de marktleider een nieuwe, datagedreven koers met een hoofdrol voor […]

Tarik YilmazTarik Yilmaz
18 juli 2024

‘Duurzaamheid in de overtreffende trap’

Betonimpregnatie verlengt levensduur vloeren De betonvloer van de Cadillac-fabriek in Californië had in 1949 de primeur door als eerste met de Ashford Formula geïmpregneerd te worden. Nog steeds wordt deze vloer intensief gebruikt en verkeert hij in perfecte staat. Dat geeft wel aan hoe een eenmalige behandeling met dit product een betonvloer duurzaam en kwalitatief […]

Tarik YilmazTarik Yilmaz
17 juli 2024

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details