Beton & Staalbouw

Platform over beton en staal in de bouw

Beton & Staalbouw biedt interessante en relevante informatie over de Nederlandse en Belgische beton- en staalbouw aan directies en management van bouwbedrijven, projectontwikkelaars, opdrachtgevers, betrokken ministeries en rijksdiensten, waterschappen, gemeenten, provincies en andere betrokken overheden. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor landelijke, regionale en lokale organisaties, aannemers, ingenieurs, constructeurs, technologen en leveranciers actief in de beton- en staalindustrie.

Bij het platform Beton & Staalbouw staat informatie over producten, toepassingen in projecten en innovaties centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor de vraag: hoe passen beton en staal in de wereld van de duurzaamheid en circulariteit? Ook komen thema’s als digitalisering in de branche, brandwerende oplossingen, machines, materieel en certificering, funderings- & bekistingstechniek en diensten binnen de branche, zoals betonreparatie & herstel aan bod.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details