Gevelbouw

Platform over gevels, glas & daken

Gevelbouw is een onafhankelijk platform voor Nederland en Vlaanderen dat al bijna twee decennia de gevelbouw belicht in al zijn facetten, zowel vanuit het perspectief van de ontwerper, de adviseurs als van de uitvoerende dak- en gevelbouwer. Projecten, innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek, kortom alles wat te maken heeft met dak- en gevelbouw, komt aan bod.

Esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform. Uiteraard komen ook de diverse beurzen binnen de branche aan bod. Met thema’s als gevelbekleding in alle vormen, luchtdicht bouwen, gevelonderhoud, dak bekleding, panelen, profiele, systemen, BENG, oppervlaktebehandelingen, vliesgevels en groene gevels weten we de doelgroep te informeren en inspireren.

De specifieke vakinformatie wordt verspreid onder o.a. architecten, ingenieursbureaus, aannemers, opdrachtgevers, woningbouwcorporaties, brancheorganisaties, overheids- en semioverheidsinstellingen, gevelbouwers, toeleveranciers uit de gevelbranche zoals bedrijven in coatings, dak en wandbeplating, panelen, glas, kozijnen, ramen en deuren. Maar ook aan (bouw)functionarissen in overheids- en semioverheidsinstellingen en verwante organisaties.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via ons vakblad, special interestmagazine, online platform, socialmediakanalen en nieuwsbrieven.

Gevelbouw komt mede tot stand in samenwerking met de brancheverenigingen de VMRG en de MDG in Nederland en de FAC in België. Zij zijn verantwoordelijk voor haar eigen content binnen het vakblad. Ook alle leden en partners van deze verenigingen ontvangen het vakblad.

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details