Grond/Weg/Waterbouw Vlaanderen

Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

GWW is hét platform waarin actuele projecten in de Nederlandse en Belgische grond-, weg- en waterbouw worden gepresenteerd. Naast projecten wordt er volop aandacht besteed aan innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek en verder alles wat te maken heeft met ruimtelijke inrichting, civiele techniek, infrastructuur, rail, ondergrondse bouw, bouwmaterieel en de waterketen. Terugkerende thema’s binnen het platform zijn: digitalisering in de GWW, waterwerken, tunnel- en bruggenbouw, riolering en ondergrondse infra, railtechnieken, Zero Emission en veiligheid.

De unieke en actuele project, product- en vakinformatie wordt via een krachtige combinatie van offline, online, digitale nieuwsbrieven en social media met relevante doelgroepen gedeeld. Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met een Jaarboek.

GWW richt zich tot directies en management van bedrijven betrokken bij de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw/wegenbouw, ingenieurs-en architectenbureaus, studiebureaus, toeleveranciers en brancheverenigingen. Daarnaast wordt onze informatie ook verspreid onder regionale en lokale organisaties in de wegenbouw, betrokken ministeries en rijksdiensten in Nederland en België, de Nederlandse Rijkswaterstaat (waaronder alle HID’s; hoofd ingenieur directeuren) en aan de leden van de VCB (Vlaamse Confederatie Bouw). 

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details