Keukenbouw Vlaanderen

Platform over design en techniek in de keuken-, woon-, en badkamerbranche

Keukenbouw biedt specifieke vakinformatie aan de professionals in de keukenbranche, zoals professionele keukenbouwers, interieurarchitecten keukenspeciaalzaken, kookstudio’s, ontwerp- en adviesbureaus en fabrikanten en retailers binnen de sector.

De actuele markt van producten en concepten wordt beschreven, net als innovatieve ontwikkelingen, trends en informatie op het gebied van beleid en techniek. Esthetiek, functionaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform. Uiteraard komen ook de diverse beurzen binnen de branche aan bod. In onze specials besteden we aandacht aan productgroepen zoals stoomovens, koelen/vriezen, verlichting, spoeltafels en kraanwerk, afzuigkappen, keukenbladen, kookplaten, domotica, vaatwassers, kastinrichting en eigenlijk alle andere toepassingen die in een keuken voorkomen.

Deze kwalitatief hoogwaardige content verspreiden wij offline en online via ons netwerk in de vorm het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Nieuws & blogs

Laatste nieuws

Mediakaart downloaden

Gratis proefexemplaar

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Adres*

Let op: Alleen volledige en correct ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details